BASIC traumatologie

Wil jij jouw kennis uit het vakgebied opfrissen en uitbreiden? Of wil je starten met slachtofferacteren? Dan is deze basis opleiding ideaal voor jou!

Velen gingen je voor. De populaire BASIC traumatologie is een goede start om te gaan werken als trauma-acteur bij oefeningen voor o.a. Defensie, Brandweer, Politie en Veiligheidsregio’s. 

 

Instapeis voor de BASIC TRAUMATOLOGIE is een geldig EHBO diploma.

Lesinformatie

In de BASIC traumatologie introduceren we je in het CABCDE-protocol, ga je grimeren en acteren van een ongevalssituatie. De opleiding bestaat uit 7 lesdagen en 2 (doordeweekse) learning-on-the-jobdagen waarin je begeleid naar een opdracht zult gaan en wat tips mee te krijgen. Coronamaatregelen: De eerste 5 dagen zullen online plaatsvinden. Via een online klaslokaal leer je de theorie van een docent. De laatste 2 lesdagen zullen plaatsvinden op de Korporaal van Oudheusden Kazerne, Noodweg 37, Hilversum.

Docenten

De lessen worden voornamelijk verzorgd door onze gespecialiseerde traumadocent Eleni Andreas. Naast Eleni zal grimedocent Cora van den Berg ook deels lessen verzorgen. Verder komen diverse opleiders vanuit het vakgebied langs om mee te kijken met de opleiding en van relevante informatie te voorzien. Op die manier blijft de opleiding up-to-date.

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen €350,- excl. BTW. De basismaterialen krijg je van ons en de lunch is inbegrepen.